در طرح شورای ملی هزاره برای هر کشوری که هزارهها در آن سکونت دارند، یک نمایندگی در نظر گرفته شده است. هر کدام از این نمایندگیها دارای بخشهای متعدد مانند مسئول نمایندگی، بخش حمایت از آموزش، بخش ارتباطات، بخش فرهنگی، بخش مالی بخش حمایت از آسیب دیدگان حوادث طبیعی در داخل افغانستان و امثالهم میباشد. هزارهها میتوانند با عضویت در نمایندگی کشور محل سکونت خود به عضویت شورای ملی هزاره درآمده و مسئولین نمایندگی ها از میان همین اعضا بصورت کاملا آزاد انتخاب خواهند شد. بدین ترتیب جامعه هزاره در هر کشوری که باشد از ژاپن و استرالیا در شرق گرفته تا کانادا و آمریکا در غرب به نمایندگی شورای ملی هزاره دسترسی داشته و هر کدام از ما برای پیشبرد آن میتوانیم نقش فعال ایفا کرده و گام مثبتی را در جهت پاسداری از تاریخ، فرهنگ و هویت نسلهای بعد از خود برداشته و یک جامعه پویا و ماندگار از خود به یادگار بگذاریم.
در صورتی که گام های اولیه این طرح با موفقیت برداشته شود مجموع مسئولین نمایندگی ها بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر خواهند بود. مسئولین نمایندگی ها در واقع نماینده های هزاره های سراسر جهان می باشند که میتوانند اعضای شورای رهبری را در یک انتخابات آنلاین و شفاف انتخاب نمایند و حق کاندید شدن برای تمام اعضا محفوظ میباشد.
تمام موارد ذکر شده یک طرح و پیشنهاد برای پر کردن خلع یک نهاد جامع است که یقینا کمی و کاستی های خود را دارد و با پیشنهادات و همکاری افرادی که دارای تجربه و تخصص در اینگونه موارد می باشند، اصلاح خواهد شد.
برای عضویت در شورای ملی هزاره همه میتوانند از طریق فیسبوک گروپ کشور محل سکونت خود اقدام نمایند.
بدون همکاری و رهنمایی شما عزیزان دست یابی به این هدف سرنوشت ساز ممکن نخواهد بود. از هرگونه طرح و نظر جهت رسیدن به این هدف به گرمی استقبال خواهد شد.
اگر نام کشور محل سکونت شما در لیست وجود ندارد و انگیزه ایجاد یک نمایندگی را در بین قوما احساس می کنید لطفن جهت هماهنگی و معلومات بیشتر از طریق
واتساپ
پیام بگذارید